Veckoinfo, vecka 38.

Hej!

Ännu en givande vecka till ända. Det är väldigt roligt att jobba med era barn. De är glada, nyfikna och intresserade. De är även bra kompisar och visar stor hänsyn till varandra.

Vi kommer att ha skoljoggen på onsdag. Fyrorna ska springa/gå minst fem varv i slingan. De får varsin vattenflaska från VIVAB. Vill man skänka en valfri ”springslant” till Almers hus, lämnar man det till Ulrica, senast fredagen den 21 september. Barnen ska ha med sig ombyte (idrottskläder och uteskor) och handduk.

På torsdag kommer barnen att få hem läsläxa. Det är ett häfte med text och uppgifter i.  Barnen ska läsa texten och göra uppgifterna hemma. Häftet lämnas tillbaks senast nästa torsdag igen. Texten handlar om flickan Minya som ska rädda sin pappa. Vi har läst första delen i skolan och gjort uppgifter till.

Jessica opererade sitt knä i går och kommer att vara sjukskriven ca 4 veckor. Vi har fått en vikarie för henne. Hon heter Lina och är utbildad lärare.

Vill ert barn gå på läxläsning i Håstenskyrkan, kontakta Ulrica, så får ni hem en anmälningsblankett. Några barn har redan fått hem blanketten. Det kommer även att finnas läxläsning på vår skola, torsdagar kl 14.45-15.30.

Måndag: Slöjd.

Tisdag: Idrott på Bockstensskolan.

Onsdag: Skoljoggen. Ta med ombyte.

Torsdag: Idrott i WIC-hallen. Musik. Barnen får hem sin läsläxa.

Fredag: Läxa i engelska.

Trevlig helg!

Jessica och Ulrica

Bildresultat för skoljoggen tecknat

Annonser
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s