Veckoinfo, vecka 24.

Hej på er!

Här kommer vårt sista veckobrev för det här läsåret. Det är otroligt så fort det har gått. Vi har haft många härliga stunder med era barn och tycker att det har varit ett roligt år.

På måndag cyklar alla treor ner till simstadion för att bada och leka i vattnet. Ta med cykel, cykelhjälm, badkläder, (simglasögon) och handduk. Barnen får ta med sig fika (ej läsk, chips och godis). Vi är tillbaka på skolan till lunch.

Nästa vecka jobbar vi klart och städar klassrummen. Skicka med barnen en plastpåse att lägga böcker och kläder i som ska hem. Kom förbi under vecka och se om ditt barn saknar något kvarglömt plagg. Vi lägger alla kvarglömda kläder utanför omklädningsrummen.

Det är många biblioteksböcker som ska lämnas tillbaks. Vi har fått en lista av vår bibliotekarie med gamla böcker och barnen har fått reda på vilka böcker som ska lämnas tillbaka. En del böcker är väldigt gamla. Hjälp era barn att leta efter böcker där hemma. Om ni undrar vilka böcker som saknas kan ni maila oss under veckan.

På avslutningsdagen samlas barnen i klassrummet kl 8.10 för en liten stund tillsammans. Vi går tillsammans ner till WIC-hallen för att vara med på skolans avslutning som börjar kl 9.00. Den varar ca en timme. Därefter startar sommarlovet. Ni hämtar era barn på innebandyplan där vi sitter under föreställningen. Anette, Jessica och Ulrica har barn som slutar 9:an det här året och vill gärna vara med på dessa avslutningar också. Anette kommer därför inte hinna vara med på vår avslutning och Jessica och Ulrica skyndar till sina barns avslutningar så fort avslutningen i WIC-hallen är över.

Då vi inte har fått några meddelanden om barn som ska vara kvar i skolan efter avslutningen antar vi att alla går hem efter skolavslutningen.

Måndag: Simstadion.

Tisdag: Musik.

Onsdag: Idrott. (Slingan ett varv på tid och fotboll)

Torsdag: Vi tittar på den spännande brännbollsmatchen mellan femmorna och lärarna. Man får gärna klä ut sig den här dagen. Årets temafärg är grönt.

Fredag: Skolavslutning.

Ha en härlig helg!

Anette, Harriet, Jessica och Ulrica

Bildresultat för skolavslutning tecknat

Annonser
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s