Veckoinfo, vecka 22.

Hej!

Idag är det ”bondens dag” och bondgården kom till Bockstensskolan. Vi fick chans att träffa får, kalvar och en hund. Mysigt! Till lunch serverades det egenhändigt gjorda hamburgare som några elever från 3-5 har varit med och gjort. Vi avnjöt maten utomhus. Det var mycket gott och trevligt.

Vi har tränat på orientering på skolgården idag. Det gick väldigt bra. På onsdag ska vi cykla till Friskusstugan för att orientera. Barnen ska komma ombytta på morgonen. De ska ha med sig cykel och cykelhjälm. Ingen dusch efteråt men vill barnen har med sig ombyte går det bra.

Nästa läsläxa är till fredagen den 1/6 eftersom det är studiedag nu på fredag. Barnen ska läsa den sista texten, Mopedringen, och göra uppgiften till.

Vår musiklärare Erika är nu föräldraledig och Lina Ohlson kommer att ta över  de sista musiklektionerna för den här terminen. Lina kommer att vara vår musiklärare även nästa år. Hon har ju jobbat i 3A2 på torsdagarna och varit vår musiklärare här på Bockstensskolan i flera år innan.

Lina har spelat upp avslutningssången för barnen som treorna ska framföra på skolavslutningsdagen. Det är musik av Laleh med en sommartext till (Bara få va mig själv). Några barn har tagit med sig texten hem för att öva på den.

De barn som har missat att göra cykelhinderbana och att cykla i närområdet ska ha med sig cykel och hjälm på måndag då vi ska träna på detta. Barnen vet om vilka det är. Maila Jessica om ni är osäkra. jessica.bengtsson2@varberg.se

Kom ihåg att se över kvarglömda kläder!

Måndag: Slöjd. Cykel och cykelhjälm för de barn som ska träna på cykling.

Tisdag: Musik med Lina

Onsdag: Orientering. Ta med cykel och cykelhjälm. Kom ombytta till skolan. Ingen vanlig idrott.

Torsdag: Bild. Ingen läxa i engelska.

Fredag: Studiedag.

Ha en bra helg!

Anette, Harriet, Jessica och Ulrica

Bildresultat för bondgårdsdjur

Annonser
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s