Föräldramöte.

Här kommer information om det vi tog upp på föräldramötet.

Föräldramöte, årskurs 3, 11/9 2017.

  • Bloggen. Prenumerera gärna på bloggen så får ni alla inlägg direkt. Vi lägger ut den mesta informationen där. Förutom veckobrev kan ni bl a hitta svenska- och mattefilmer som vi har sett i skolan. Det kan vara bra att titta på dem om man varit borta från skolan eller för att få en repetition. Just nu ligger det information om en kvällsaktivitet som Oliver och Leos föräldrar ordnar. Ni anmäler er till Olivers mamma senast den 18 september.

 

  • Skola 24. Tänk på att anmäla era barn till Skola 24 varje dag de är sjuka. Ni kommer att få ett meddelande från skola 24 att barnet är frånvarande den dagen. Om ni inte fått det under dagen så kontakta oss. Vi behöver då kolla så att era telefonnummer stämmer och kanske skicka en ny aktiveringskod.

 

  • Läxor. Vi kommer snart att börja med läsläxa. Den kommer att vara fredag-fredag. Engelskaläxan är igång och den görs torsdag till torsdag.

 

  • Läxläsning. Skolan erbjuder läxläsning i Håstenskyrkan. Vi kollar av vilka som har behov av detta. Ni får gärna höra av er om ni tycker att ert barn är i behov av detta.

 

  • Cykling. Till våren kommer vi att träna cykling. Barnen kommer att få ta cykelkörkort. Kolla gärna nu så att barnen har en fungerande cykel till våren.

 

  • Frukost. Vi märker att många barn blir trötta och hungriga på förmiddagen. Kanske är det svårt att få i sig frukost tidigt hemma. Skolan serverar frukost från kl 7.40 i matsalen. Alla barn är välkomna!

 

  • Provät skolmaten. Föräldrar bjuds in till matsalen för att proväta skolmaten på skolan. Se mer information på vår blogg eller på Bockstensskolans hemsida.

 

  • Idrott. Barnen ska ha med sig gympakläder, skor och handduk. Det är obligatoriskt att duscha. Om ert barn av någon anledning inte kan vara med, skicka med en lapp .

 

  • Nationella prov. Till våren har alla treor nationella prov i matte och svenska. Dessa genomförs vecka 11-20. Då vill vi inte att barnen tar ledigt.

 

Anette, Harriet, Jessica och Ulrica.

 

 

Annonser
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s